zondag 6 februari 2011

Een mandje met pindakaaspothouder

Het was alweer een tijdje geleden dat ik iets heb gepost, vandaag had ik weer tijd en zin om lekker aan de slag te gaan. Bedankt nog voor jullie lieve reacties op mijn vorige post! Het gaat inmiddels iets beter met mijn leerlinge. De uitslagen waren allemaal goed en ze moet nu herstellen. Ze kan eigenlijk nog niks (niet eens praten), maar ik ga er dinsdag even naartoe. Ik vind het trouwens grappig dat er zoveel mensen hier in het onderwijs werken!


     
Ik stuitte op een tutorial voor het maken van een mandje. Het leek me leuk om eens uit te proberen. Dus eerst getest op een oud stukje stof. Het werd, zoals zo vaak, een beetje scheef, maar goed.. het was proef. Toen bedacht ik me dat mijn moeder woensdag jarig is en dat het vast leuk is om zo'n mandje te geven met wat leuke spulletjes erin. Dus ging ik aan de slag en wonder boven wonder was ik tevreden met het resultaat; niet eens al te scheef! Yes!
Mijn vriend was vanochtend ook creatief bezig geweest met het maken van een pindakaaspothouder voor de vogels (jaja, waar die beestjes al niet mee verwend worden). Er hangt een bij ons in de tuin en waarschijnlijk gaat mijn moeder dat ook leuk vinden. Die komt dus in het mandje. Daarnaast vind ik het ook erg leuk om met cremepjes en kruiden in de weer te zijn.. dus de komende dagen ga ik hard bezig om wat leuke producten te maken zodat die ook het mandje kunnen vullen. Hier alvast een preview van het mandje en de pindakaaspothouder (leuk galgje woord). Wanneer het af is zal ik ook nog wat foto's posten. Leuk om hier zo mee bezig te zijn!
            

Fijn weekend nog en zitten jullie straks ook weer voor boer zoekt vrouw? (Ik wel, hihi)

4 opmerkingen:

  1. wat een gaaf mandje!! en ik dacht al, waar heb je nou een pindakaaspothouder voor nodig, haha. voor de vogeltjes :D. wat heftig van de kleuter uit je klas, dan komt het wel erg dichtbij. sterkte, liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een superleuk mandje!!!Je krijgt van mijn een award!!!!Kijk maar even op mijn blog!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Geweldig hoe je naaimachine eruit ziet! Jij bent net zoals ik net begonnen met een blog:-) Via fieve ben ik op je blog gekomen en ben ik je 15 e volger:-)
    Welkom op mijn blog: http://jokidoki.blogspot.com/
    Groetjes judith

    BeantwoordenVerwijderen